21:55
Ласкаво просимо в uTeam! Ми оновили сайт з нашими вакансіями
Театр починається з вішалки. А робота в нашій команді, як правило, починається саме з сайту зі свіжими актуальними вакансіями. На дворі вже 2016-й рік, саме час додати даного проекту сучасний вигляд. Крім візуального оновлення ми сильно подбали про юзабіліті — знайти роботу до душі тепер набагато простіше! Вона буквально сама знайде вас.

Стара версія сайту давно вимагала переробки. До того ж, новий сайт, на відміну від старого, краще і чесніше передає основний зміст — ми вже давно не просто uCoz. Ми — велика команда професіоналів, що створює і постійно оновлююча для вас конструктори uCoz і uKit, біржі фріланса uPartner, сервіс створення візиток uID.me, а також безліч інших проектів. Разом ми — команда uTeam.

Ми знаходимося в безперервному пошуку однодумців, і для цього нам потрібні сучасні інструменти. Сайт крос-платформний і доступний з будь-якого пристрою. Дизайнери разом з HR-менеджерами наполегливо попрацювали над тим, щоб він був зручний і здобувачам і співробітникам.

Перейти на сайт uTeam

Одним з головних достоїнств оновлення є помітно упростившийся пошук вакансії. Сайт розділений по локалізаціях — en, ru, ua, а також офісах — Москва, Санкт-Петербург, Ростов-на-Дону (для Росії) та Черкаси (для України). Нікуди не пропали, зрозуміло, вакансії для тих, хто бажає приєднатися до нас віддалено.

Форма відгуку на вакансію зроблена так, щоб ви могли розповісти про себе якомога більше необхідної інформації, але обов'язкових полів у ній зовсім небагато. Це ні в якому разі не форма допиту, але ми хочемо знати про вас все! :)

З часом ми додамо на сайт більше інформації, з'являться нові розділи. Але вже зараз ми впевнені, що за допомогою цього оновлення ми зможемо поповнити ряди uTeam молодими і цілеспрямованими співробітниками, готовими в нашому динамічному темпі рухатись тільки вперед!


источник: http://blog.ucoz.ru/newsline/uteam
Категория: офіційний блог uCoz | Просмотров: 487 | Добавил: Admin | Теги: Ласкаво просимо в uTeam! Ми оновили | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar