21:51
uSocial - кнопки соціальних мереж для сайту
Тисніть "Мені подобається" і розповідайте друзям — як часто ми бачимо такі заклики на сайтах, і адже неспроста! Трафік з соціальних мереж і сарафанне радіо це одні з кращих методів просування з найменшими фінансовими витратами.

До чого все це? :) До того, що ми всі і так знаємо — кнопки соціальних мереж на сайті це важлива, невід'ємна частина не тільки для переміщення, але і для зручності відвідувачів сайту (зберегти собі щось на стіну і прочитати потім, поділитися з кимось цікавим матеріалом або взяти участь у конкурсі). Саме тому ми оголошуємо про запуск нового проекту!

Інвайт-код: USOCIALBUTTONS


uSocial — це величезний досвід роботи з соц. мережами, це окрема команда професіоналів зі знанням своєї справи, почуттям смаку і бажанням рости, просуватися і поліпшуватися!

Є і інші подібні сервіси, так-так, ми знаємо це, але ми не будемо довго розповідати, що ми хороші, просто подивіться самі:

Створити набір кнопок uSocial для сайту

А якщо ви все-таки любите спочатку почитати про плюси, а потім пробувати, то ось вам наші плюси:

Зручний конструктор

Ми акцентували увагу на зручність і візуалізації конструктора uSocial. Все зрозуміло і очевидно. Створити кнопки соц. мереж для сайту зможе навіть нічого не розуміє в вебі людина.

Витончений дизайн

Красиві сайти повинні красиво доповнюватися кнопками соц. мереж, які будуть поєднуватися з будь-якими дизайнами. У нас ви знайдете достатньо красивих стилів, і це тільки початок — ми продовжуємо працювати над новими стилями.

Тільки найважливіше

Ми відібрали тільки найпопулярніші і важливі соц. мережі для старту проекту, щоб у наших користувачів не розбігалися очі. Але, безумовно, ми будемо доповнювати цей список.

Зручність — кожному

При статичному виборі положення наші кнопки видно завжди, але, в той же час, будь-який відвідувач сайту може приховати їх і відкрити тільки при необхідності або за бажанням поділитися чимось цікавим з друзями.

Статистика і аналітика

Не бійтеся замінити інші кнопки на наші — ми відразу підрахуємо все, чим поділилися до нас. А з моменту встановлення наших кнопок ми почнемо ще вважати навіть те, що не вміє рахувати (Twitter, наприклад). І ми покажемо все це в красивих графіках в особистому кабінеті. Ми вже зараз збираємо всі необхідні дані для того, щоб в майбутньому робити ще більш розширену статистику по всьому сайту, у тому числі найпопулярніші сторінки/матеріали і багато іншого.

Підтримка і допомога

Виникли проблеми? У нас є підтримка — завжди швидко і оперативно допоможемо. Знайшли баг або помилку — повідомте нашим спецагентам у лайф-чат, або відпишіть в коментарях.

Не перший день роботи :)

Закрите тестування ми запустили вже давно. Ряд великих відвідуваних сайтів вже користуються нашими кнопками і віддають нам перевагу. Ви можете переконатися в цьому самі:
http://anivisual.net/
http://uscript.pro/
http://eruditov.net/
http://kinox.kz/
http://www.mp3bass.ru/
http://paranormal-news.ru/
http://mir-animashki.com/
http://mir-animasii.ru/
http://ucozmagazines.ru/
http://comicsgeek.ru/
http://goodnewsanimal.ru/
http://horror-movies.su/
http://coolmult.ru/
http://yraaa.ru/
http://zhzh.info/
http://cs-mod.ru/
http://sevmama.info/

Які плани ще?

uSocial — це окремий і самостійний проект, який можна використовувати на будь-якому сайті на будь-якій платформі. Але в наших планах впровадити кнопки в панелі управління uCoz і конструктор бізнес-сайтів uKit.

На даний момент, якщо ви використовуєте старий соц. бар від uCoz, ви можете просто відключити його і розмістити кнопки від uSocial на своєму сайті.

А ми продовжимо працювати над другим продуктом uSocial — "Likes" — кнопки лайків, які ми покажемо зовсім скоро!



Команда uSocial.pro,

з ♥ з Санкт-Петербурга!

uSocial, соціальні мережі, кнопки для сайту, реліз

источник: http://blog.ucoz.ru/newsline/usocial
Категория: офіційний блог uCoz | Просмотров: 691 | Добавил: Admin | Теги: uSocial - кнопки соціальних мереж д | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar