У попередніх статтях ми говорили про те, як зробити матеріали на сайті зручними для читання. Сьогодні ми розповімо про те, як зробити матеріали на сайті привабливими для пошукових систем, а значить і більш доступними для читачів.
Ця стаття входить в цикл статей блогу Публікуємо контент грамотно".
Ознайомитися з повним циклом можна за посиланням.

Читайте також:
Частина 1. Зовнішній вид матеріалів на сайті
Частина 2. Обираємо шрифт для сайту
Частина 3. Як підвищити якість матеріалів?

Підхід до оптимізації контенту для пошукових систем

У першу чергу потрібно розуміти, що метою оптимізації контенту є поліпшення ранжирування матеріалу у видачі пошукових систем. Ранжування відбувається по певних ключових фразах, які містяться у вашому матеріалі.

Тобто в процесі оптимізації матеріалу ми повинні зробити акцент на ті фрази, за якими хочемо отримати переходи з пошукових систем. І, що не менш важливо, матеріал повинен відп ... Читать дальше »
Категория: офіційний блог uCoz | Просмотров: 707 | Добавил: Admin | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)

Кількість сайтів в системі uCoz стрімко зростає з кожним днем. З зростанням якісних проектів, на жаль, збільшується і кількість сайтів, які порушують умови угоди, що негативно відбивається на системі в цілому.

Нам, так само як і всім користувачам системи, важливо зберігати репутацію і якість продукту. У зв'язку з цим ми оголошуємо про відкриття панелі класифікації сайтів в системі uCoz — uAsessor!

Тепер кожен бажаючий може допомогти нам зробити систему краще. Ми надаємо можливість не тільки поліпшити систему, але й заробляти на цьому. Якщо ви вважаєте, що в системі uCoz велика кількість сайтів, які порушують умови користування, норми моралі та етики, то можете допомогти нам виправити це і зробити інтернет чистішою!

Панель uAsessor — це зручний інструмент для класифікації сайтів за різними параметрами:
присвоювання сайту тематичної категорії (класифікація сайту)
виявлення на сайті матеріалів, що належать до категорії 18+
перев ... Читать дальше »
Категория: офіційний блог uCoz | Просмотров: 760 | Добавил: Admin | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні ми вже в п'ятий раз поговоримо в блозі uCoz про способи підвищення якості контенту ваших сайтів, на цей раз торкнувшись таку важливу тему, як микроразметка матеріалів. Навіщо вона потрібна і яку користь приносить? Як додати на сайт? В цьому пості відповімо на всі головні питання і наведемо приклади.
Ця стаття входить в цикл статей блогу Публікуємо контент грамотно".
Ознайомитися з повним циклом можна за посиланням.

Читайте також:
Частина 1. Зовнішній вид матеріалів на сайті
Частина 2. Обираємо шрифт для сайту
Частина 3. Як підвищити якість матеріалів?
Частина 4. Як зробити матеріали на сайті привабливими для пошукачів?

Що таке микроразметка?

Микроразметка (або семантична розмітка) — це розмітка сторінки з додатковими теги і атрибути в тегах, які описують вміст сторінок роботам пошукових систем і соціальних мереж.

У чому користь мікророзмітки?

Микроразметка дозволяє зробити вміст сторінки більш ... Читать дальше »
Категория: офіційний блог uCoz | Просмотров: 670 | Добавил: Admin | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)

Театр починається з вішалки. А робота в нашій команді, як правило, починається саме з сайту зі свіжими актуальними вакансіями. На дворі вже 2016-й рік, саме час додати даного проекту сучасний вигляд. Крім візуального оновлення ми сильно подбали про юзабіліті — знайти роботу до душі тепер набагато простіше! Вона буквально сама знайде вас.

Стара версія сайту давно вимагала переробки. До того ж, новий сайт, на відміну від старого, краще і чесніше передає основний зміст — ми вже давно не просто uCoz. Ми — велика команда професіоналів, що створює і постійно оновлююча для вас конструктори uCoz і uKit, біржі фріланса uPartner, сервіс створення візиток uID.me, а також безліч інших проектів. Разом ми — команда uTeam.

Ми знаходимося в безперервному пошуку однодумців, і для цього нам потрібні сучасні інструменти. Сайт крос-платформний і доступний з будь-якого пристрою. Дизайнери разом з HR-менеджерами наполегливо попрацювали над тим, щоб він був зручни ... Читать дальше »
Категория: офіційний блог uCoz | Просмотров: 482 | Добавил: Admin | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)

Тисніть "Мені подобається" і розповідайте друзям — як часто ми бачимо такі заклики на сайтах, і адже неспроста! Трафік з соціальних мереж і сарафанне радіо це одні з кращих методів просування з найменшими фінансовими витратами.

До чого все це? :) До того, що ми всі і так знаємо — кнопки соціальних мереж на сайті це важлива, невід'ємна частина не тільки для переміщення, але і для зручності відвідувачів сайту (зберегти собі щось на стіну і прочитати потім, поділитися з кимось цікавим матеріалом або взяти участь у конкурсі). Саме тому ми оголошуємо про запуск нового проекту!

Інвайт-код: USOCIALBUTTONS


uSocial — це величезний досвід роботи з соц. мережами, це окрема команда професіоналів зі знанням своєї справи, почуттям смаку і бажанням рости, просуватися і поліпшуватися!

Є і інші подібні сервіси, так-так, ми знаємо це, але ми не будемо довго розповідати, що ми хороші, просто подивіться самі:

Створити набір кнопок uSoci ... Читать дальше »
Категория: офіційний блог uCoz | Просмотров: 685 | Добавил: Admin | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)